Τα 1 γενέθλια του blog με σούπερ διαγωνισμό!

troufakia_xmas.jpg
Το blog έχει τα γενέθλιά του!! Κλείνει ένα χρόνο εξερεύνησης, δημιουργίας και χαράς. Πριν ένα χρόνο αποφάσισα να δημιουργήσω την σελίδα αυτή με σκοπό να μοιραστώ μαζί σας την αγάπη μου, τις ανησυχίες μου αλλά και το πάθος μου για τον μαγικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής. Κάθε συνταγή είναι μια γευστική διαδρομή, μια εμπειρία, ένας νέος προορισμός.

Παράλληλα με το blog μεγαλώνω κι εγώ, μαθαίνω, ωριμάζω, γνωρίζω νέους ανθρώπους. Το τελευταίο διάστημα είχα την χαρά να γνωρίσω πολλούς ιδιαίτερους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν με αγάπη και μεράκι την δουλεία τους.

Στον διαγωνισμό θα υπάρξουν 4 τυχεροί/τυχερές που θα κερδίσουν τα παρακάτω:

1ος νικητής
: Christmas cookie cutters, για να φτιάξει τα δικά του γιορτινά μπισκοτάκια.

gift4.jpg
2ος νικητής: Ένα παιδικό παραμύθι με χριστουγεννιάτικες ιστορίες.

gift3.jpg
3ος νικητής
: Χειροποίητο σαπούνι ελαιολάδου με λεβάντα agora. (Ένα σαπουνάκι πολύ ενυδατικό, κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες και έντονη ακμή.)

gift2.jpg
4ος νικητής
: Χειροποίητο μπρελοκάκι crochet από το Wandering Deer. (Ένα purple penguin περιμένει να γίνει το δικό σου μοναδικό μπρελόκ!)

gift1.jpg
Για να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό, αφήστε το σχόλιο σας και το ονοματεπώνυμο σας με comment. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 02/01/2015, το απόγευμα. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα την ίδια μέρα.

Εύχομαι το νέο έτος να φέρει χαρά, ευτυχία, αγάπη, υγεία και γνώση. Να περνάτε περισσότερες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα, να μην αφήνετε απλά πράγματα να κλέβουν το χαμόγελο από τα χείλη σας και να μοιράζεστε τα συναισθήματα σας όποια κι αν είναι αυτά.

Φιλιά πολλά,
Αριάδνη!
ΧΧΧ

AΠOΤEΛΕΣΜΑΤΑ:

αποτελέσματα

To 5: Melina Rentzi, κερδίζει το σετ με τα xmas cookie cutters!
To 9: maraki_tpla, κερδίζει το παραμύθι με τις Χριστουγεννιάτικες ιστορίες!
Το 12: Martzoukou Georgia, κερδίζει το σαπουνάκι λεβάντας Agora!
To 8: Κατερίνα Αρβανιτοπούλου, κερδίζει το χειροποίητο μπρελόκ από το Wandering Deer!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλες σας.
Περιμένω email με τα στοιχεία διεύθυνσης σας στο ariadnist@gmail.com