Διαγωνισμός “Βιβλίο ζαχαροπλαστικής, της Πόλλυς Αντωνιάδη”

img_5004

Σούπερ διαγωνισμός!!

Η σελίδα στο Facebook μόλις απέκτησε 4,000 φανταστικούς followers, γι’ αυτό και το μπλόγκ το γιορτάζει με 1 υπέροχο δώρο για έναν τυχερό φίλο αναγνώστη!! Φυσικά υπάρχουν πολύ ευχάριστα νέα τα οποία πρέπει να μοιραστώ μαζί σου, αφού είχα την χαρά να ζήσω μια πολύ όμορφη εμπειρία ως καλεσμένη της Ελένης Ψυχούλη στην εκπομπή Chef στον αέρα.
Φυσικά η καθημερινή μου πραγματικότητα κυμαίνεται σε αυξημένα επίπεδα γλυκιάς τρέλας, ιδίως το τελευταίο διάστημα, και τι εννοώ με αυτό, αμέτρητες ώρες ψησίματος, food styling, photo shootings, διόρθωσης συνταγών κλπ. κλπ.. όταν ξαφνικά  συνειδητοποίησα ότι η παρέα στην σελίδα στο Facebook μεγάλωσε!! Και φυσικά, αποφάσισα αμέσως να ετοιμάσω τον πιο γλυκό διαγωνισμό για να το γιορτάσουμε όλοι μαζί. Δεν είναι τέλειο!

img_5023

Απάντησε στην ερώτηση ” Ποίο είναι το αγαπημένο σου Χριστουγεννιάτικο γλυκό?”, και μπες στην κλήρωση!!

*** 1 τυχερός ***
θα κερδίσει το βιβλίο “Sweetheart”, από την συγγραφέα Πόλλυ Αντωνιάδη & 1 βαζάκι πολύχρωμη τρούφα handmade by Ariadne’s Wonderland!!!
Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει αύριο Παρασκευή 18/11 στις 12:00 μ.μ. και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 19/11 στις 12:00 μ.μ. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στο μπλογκ αλλά και στο Facebook.

img_5017
Καλή Επιτυχία!!

Love,
Αριάδνη!


*** ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ***

Ευχαριστώ για όλες τις συμμετοχές!!
Καλλιόπη Βασιλειάδου πολλά συγχαρητήρια!!!

%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%bc%ce%b1

 

results

Love,
Αριάδνη!