Διαγωνισμός για τα 3 γενέθλια του Μπλογκ

Χρόνια πολλά Μπλόγκ!!
Φυσικά δεν γίνεται να γιορτάσεις γενέθλια χωρίς υπέροχα δώρα, συμφωνείς? Γι’αυτό λοιπόν, για 3 μέρες θα τρέξει ένας διαγωνισμός με 3 φανταστικούς νικητές/τριες.

Αναλυτικά για τον διαγωνισμό & όροι συμμετοχής:
Κάνε Like & Share της φωτογραφίας που θα κοινοποιηθεί στο Facebook page και άφησε το σχόλιο σου στο μπλογκ απαντώντας στην ερώτηση “Πιά είναι η αγαπημένη σου σοκολατένια συνταγή?”

***  Ο 1ος τυχερός φίλος/η θα κερδίσει ένα μίξερ χειρός ΑΕG !!  ***

mixer_giveaway

***  Ο 2ος & 3ος νικητής/τρια θα κερδίσουν διάφορα προϊόντα Joice Foods.  ***
(Πρόκειται για μια σειρά από δημητριακά απολύτως υγιεινά και κριτσίνια γεμάτα ενέργεια. Η Joice έχει έδρα την Θεσσαλονίκη, τα προϊόντα είναι 100% Ελληνικά, για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να κάνεις κλικ εδώ.

 

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει σήμερα Δευτέρα 05/12 στις 12:00 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 07/12 στις 23:59. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στο Facebook page, αλλά και στο τέλος της ανάρτησης αυτής  με προσωπικό email που θα στείλω προκειμένου να έχω τα στοιχεία της αποστολής του κάθε δώρου τα οποία αναλαμβάνω εγώ.

Ο νικητής που δεν θα επικοινωνήσει εντός 2 ημερών μαζί μου, χάνει την συμμετοχή του και η κλήρωση επαναλαμβάνεται ώστε να προκύψει νέος νικητής/τρια.

Σας ευχαριστώ και καλή επιτυχία σε όλους & όλες!!! Για την επετειακή συνταγή μπορείς να κάνεις κλικ εδώ.


       *** ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΎ ***

Το μίξερ κερδίζει η Athina Marketaki το 9ο σχόλιο!

mixerwinner1
mixerwinner2

Υπέροχα προϊόντα Joice Foods κερδίζουν, η Μαρίνα Ντοναντέλλι & Όλια Μοσκοφίδου , το 7ο & 83ο σχόλιο αντίστοιχα !

winner22
winner2
winner3
winner33